• Welkom bij sv Oosterheem

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  sv Oosterheem:
  Een leven lang voetballen!
 • AH Meerzicht nieuwe bordsponsor S.V. Oosterheem
  4 nov 2019 Beheerder
 • Afgelopen zaterdag kwam de manager van Albert Heijn Meerzicht (Leo van der Meer) het reclamebord van Albert Heijn Meerzicht bewonderen. Het reclamebord is een bekroning op een mooie samenwerking welke gedurende afgelopen seizoenen is gegroeid tussen S.V. Oosterheem en Albert Heijn Meerzicht.

  "S.V. Oosterheem is enorm trots op deze samenwerking. Vorig jaar heeft Albert Heijn Meerzicht ons geweldig ondersteund bij onze jaarlijkse jeugdtoernooien. Wij hopen nog meer zulke activiteiten gezamenlijk te gaan vormgeven. Leo (manager Albert Heijn Meerzicht) is een zeer maatschappelijk betrokken mens die graag samenwerkt en krachten bundelt om de Zoetermeerse inwoners uit de wijken Meerzicht, Buytenwegh en de Leyens met elkaar te verbinden. Daarbij erkent Leo het belang van sport en spel hierin, net zoals S.V. Oosterheem.

  S.V. Oosterheem hoopt dat dit een samenwerking zal zijn voor een hele lange periode waarin plezier en sport centraal zal staan voor de inwoners van de wijken Meerzicht, Buytenwegh en de Leyens uit Zoetermeer",aldus Jhonny Fens - sponsorcommissie voorzitter S.V. Oosterheem