• Evenementen commissie

De Evenementen Commissie zorgt ervoor dat regelmatig evenementen worden georganiseerd die de sfeer en saamhorigheid in de vereniging bevordert.

• Opstellen (en goedkeuring krijgen) van een evenementenkalender.

• Daarnaast openstaan voor "Ad-hoc" evenementen die georganiseerd worden door andere leden dan de leden van de evenementencommissie. Vanzelfsprekend neemt de evenementencommissie actief deel aan de organisatie van deze evenementen, indien dit gewenst is en stelt zich hierbij pro-actief op. Denk hierbij aan 7x7 toernooien, verjaardagen van leden, "Wim Keereweer toernooi", etc. etc.

• De Evenementen Commissie werkt nauw samen met de Kantine Commissie, PR-commissie en sponsorcommissie. Gezamenlijk streven zij dat er in een goede sfeer evenementen georganiseerd worden waardoor de saamhorigheid in de vereniging vergroot wordt.

• Evenementen - algemeen

De evenementencommissie van S.V. Oosterheem organiseert jaarlijks verschillende evenementen.

OKTOBERFEST

Deze feestavond is gebaseerd op de Duitse Oktoberfesten. Dit betekent dus bier en Brattwurst. De avond begint met een vriendschappelijk 7x7 toernooi. Iedereen kan deelnemen aan het toernooi via een open inschrijving. Ook niet S.V. Oosterheem leden. Je betaalt inschrijfgeld waarvoor je een drankje met een broodje brattwurst van het huis krijgt. Na afloop van het toernooi begint de feestavond. Het is leuk als je in klederdracht komt. De best verklede man of vrouw krijgt dan ook een prijs.

SINTERKLAASVIERING

Tijdens de laatste trainingsavond vóór sinterklaasavond, wordt de jeugd op het veld verrast door S.V. Oosterheem pieten. Hierna ontvangt de jongste jeugd Sinterklaas in de kantine. De spelers en hun broertje en/of zusje krijgen een kadootje van de Sint.

NIEUWJAARSRECEPTIE

De dag begint met een jeugdtoernooi. Aansluitend is de nieuwjaarsreceptie voor de jeugd met ouders. Ondertussen start het 7x7 toernooi voor de senioren. We sluiten het sportieve gedeelte af met een vriendschappelijke wedstrijd tussen S.V. Oosterheem 1 tegen Oud S.V. Oosterheem 1. Hierna start de nieuwjaarsreceptie voor iedereen in de kantine.

DARTAVONDEN

Op verschillende vrijdagavonden organiseren wij darttoernooien. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven. Houd onze website in de gaten voor de data.

S.V. OOSTERHEEM JEUGDTOERNOOI

In 2016 was ons 1e succesvolle jeugdtoernooi. Tijdens ons thuistoernooi komen alle jeugdteams in actie tegen bevriende tegenstanders.

Bekijk onze agenda voor de data van onze evenementen.

CONTACT

Heb je vragen over onze evenementen? Neem dan contact op met onze evenementencommissie per e-mail: evenementen@svoosterheem.nl.

• Commissie leden

Deze wedstrijd bestaat niet (meer)