• Bijzondere nieuwjaarsreceptie bij SV Oosterheem
    16 jan 2020 Beheerder
  • Afgelopen zaterdag vond bij SV Oosterheem de nieuwjaarsreceptie plaats. Het werd een bijzondere en gezellige nieuwjaarsreceptie waar werkelijk alles is zat waar SV Oosterheem voor staat. Namelijk: energie, passie, eenheid, gezelligheid en sportiviteit

Potje voetballen

De dag begon met een lekker potje voetballen. Zo speelden om 13.30uur de Masters tegen de Zondag 2. Het werd een leuke vriendschappelijke pot, waarin tussen beide teams vooral de onderlinge verbondenheid en humor binnen en buiten de lijnen de hoofdmoot waren.

SVO 1 tegen SVO Oud 1

Om 15.00uur stond de wedstrijd tussen SVO 1 en Oud SVO 1 op het programma. De wedstrijd ging aanvankelijk bijzonder goed op, maar naarmate de wedstrijd vorderden bleek toch wel dat het huidige 1e iets fitter en conditioneel sterker was dan ‘de oudjes (met buikje)’. Dit resulteerden tot de nodige mooie doelpunten aan de kant van het huidige 1e. Oud SVO 1 kreeg na ongeveer een uur spelen nog wel een kans op de aansluitingstreffer via een penalty, maar bij de panenka bleek de lat dit keer iets te laag te liggen.

Receptie

Na afloop van de wedstrijden verlieten spelers en het massaal opgekomen publiek het veld en ruilden deze in voor de gezelligheid van de nieuwe kantine. In deze kantine blonk iedereen nogmaals uit. Dit keer niet met voetballen, maar met verhalen van bijna 20 jaar SV Oosterheem. Ook voorzitter Jules Lieveld liet bij de receptie zien het speechen zeker nog niet verleerd te zijn.  In zijn nieuwjaarsspeech blikte de preses van het eerste uur nog even terug op de oude nostalgische kantine en de route naar de nieuwe kantine. Speciaal woord van dank van Jules naar een ieder die zijn steentje heeft bijgedragen aan de inrichting en het gezellig maken van deze nieuwe kantine.

Een schitterend cadeau

Als klap op de vuurpijl kregen Jules en de club SV Oosterheem direct na de speech een schitterend cadeau overhandigd. Christien Fens overhandigde een werkelijk prachtig schilderij met hierop geschilderd de oude historische kantine. Het schilderij op zich alleen is al bijzonder en heel erg mooi, maar wie heel goed kijkt naar dit kunstwerk ziet de emotie en alle verborgen verhalen van weleer in het schilderij terug komen. Christien, dank voor deze mooie geste, SV Oosterheem is een bevoorrechte vereniging. Ook hele mooie woorden van haar zoon Jhonny Fens. Als metafoor op het schilderij: "...symbolisch waar de club vandaan komt, met de mooie historie en de nog mooiere toekomst die het tegemoet gaat”.

Foto v.l.n.r. Jhonny Fens, Jules Lieveld, Christien Fens

Gezelligheid kent geen tijd

Na het formele gedeelte barste het feest los. Gezelligheid kent geen tijd zeggen ze weleens, maar ook vandaag bij het mooie en bijzondere SV Oosterheem bleek dit het geval en bleef het nog lang gezellig in het Buytenpark.

Click hier om de foto's te bekijken.