• Damesvoetbal bij SV Oosterheem | kom trainen!
    3 apr 2019 Beheerder
  • Het bestuur van SV Oosterheem heeft op vrijdag 29 maart een gesprek gevoerd met een groep enthousiaste dames die aangegeven hebben graag bij SV Oosterheem te willen komen voetballen.

En natuurlijk dat kan.....

We gaan de komende weken bekijken of er voldoende belangstelling is om volgend seizoen weer met een dameselftal in de competitie uit te komen.

"Vanuit verschillende geledingen kwam de vraag", vertelt Jules Lieveld, voorzitter van SV Oosterheem, "en nu gaan we de krachten bundelen". "Vanaf a.s. dinsdag is het mogelijk om mee te trainen en zodoende een band op te bouwen met SV Oosterheem maar ook met de groep onderling".

"In het verleden hebben we een succesvolle damesafdeling gehad", vervolgt Jules, "en we willen dit graag weer oppakken. Dit kan overigens alleen als de organisatie rond het damesvoetbal staat. Daar willen we de komende weken hard aan gaan werken. Dat hebben we vrijdag ook met de dames besproken en zij staan hier volledig achter.", besluit hij.

Dus heb je zin om te komen voetballen bij de gezelligste vereniging van Zoetermeer, kom dan a.s. dinsdag (2 april) sfeer proeven. Neem je voetbalschoenen mee. Er wordt om 19.30 uur verzameld en de training begint om 20.00 uur!

Vervolgens kan er elke dinsdag en donderdag getraind worden. In eerste instantie vrijblijvend. En, daar zijn we van overtuigd, vanaf juli in echt teamverband!