• Eindelijk mochten de JO7-spelers ook het veld op voor hun eerste wedstrijd! In Nootdorp werd er tegen de plaatselijke SV gespeeld.

De wedstrijden moeten eigenlijk met 4 spelers worden gespeeld. Maar dat is voor ons team nu nog niet mogelijk. Het team bestaat uit 7 spelers, waardoor er een werkelijke aanslag op de conditie wordt gedaan.

De verdeling was snel gemaakt en Nootdorp werkte gelukkig mee door ook aangepast te gaan spelen. Dus 3 tegen 3 en 4 tegen 4. Het enige verschil was dat er bij hun wissels aanwezig waren.

Dat maakt de prestatie van onze JO7 nog mooier. Alle spelers moesten de volle 40 minuten aan de bak.

De beloning was er dan ook in de vorm dat beide teams het doel wisten te vinden. Onze jongens en meisje wisten maar liefst 5 keer te scoren!

Komende zaterdag is een vrij weekend, maar op 6 oktober gaan we op bezoek bij DWO.