• Welkom bij sv Oosterheem

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  sv Oosterheem:
  Een leven lang voetballen!
 • Den Dulk Accountants en De Boer trotse nieuwe sponsors van SV Oosterheem JO11-1
  13 nov 2018 Beheerder
 • Het team van coach Bas Koolmees is al jaren bezig met dribbelen, passen en scoren. Dit seizoen hebben ze twee nieuwe sponsors gescoord:

  Den Dulk Accountants en Adviseurs, een full service accountantskantoor voor het MKB en ZZP’ers. Kenmerkend voor dit kantoor is dat de partners hun klanten persoonlijk kennen en daardoor goed weten wat er speelt in de branche en de onderneming. Hierdoor kan er snel worden geschakeld en doen ze actief mee met hun klanten - eigenschappen die overeenkomen met de jongens uit het team JO11-1.

  Meer informatie vind je op https://www.dendulkaccountants.nl/

  De Boer Maatwerk in interieur, levert van een tafel tot een gehele winkelinrichting en met succes: voor het tweede jaar op rij ging het bedrijf er vandoor met de FD Gazellen Award voor de regio West. Deze prijs geeft aan dat ze de afgelopen 3 jaar minimaal 20 procent in omzet zijn gegroeid met een positief resultaat. Hoe? Door meer talenten aan te nemen en naar een klantgerichte organisatie te gaan. Nu gaan ze als team bij de klant op bezoek waarbij de functies afwisselend zijn en meer verantwoordelijkheden hebben.  

  Zie ook https://www.maatwerkininterieur.nl/

  Ook dit sluit aan bij het team van JO11-1, die het vorige seizoen afscheid hebben moeten nemen van enkele spelers en dit jaar zijn begonnen met drie nieuwe talenten in het team. Toch merk je daar weinig van, omdat zij op de eerste plaats een team zijn dat leuk samenwerkt op en om het veld en met hoog tempo speelt in de hoofdklasse. We willen daarom onze sponsors bedanken voor hun vertrouwen in dit team en we hopen er een mooi voetbalseizoen van te maken!

  Namens het team JO11-1
  SV Oosterheem