• Welkom bij sv Oosterheem

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  sv Oosterheem:
  Een leven lang voetballen!
 • Dennis Harteveld (22) van VV Verburch naar SV Oosterheem
  16 feb 2019 Beheerder
 • Zoetermeerse familieclub bouwt verder fundament voor de toekomst

  Dennis Harteveld verruilt aan het einde van het seizoen VV Verburch voor SV Oosterheem. De 22-jarige student SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlener red.) aan de Haagse Hogeschool speelde voor Verburch ook voor DSO en Wassenaar.

  De jeugdige Zoetermeerse keeper over de overgang naar de zaterdag 4e klasser SV Oosterheem: ‘Ik heb gekozen voor SV Oosterheem omdat ik in de knoop kom met de reistijd naar VV Verburch. Omdat ik bij VV Verburch ook alle keepers tussen de JO8 en JO19 train ben ik dinsdag en donderdag gedwongen om door de avondspits naar Poeldijk te rijden. Zo’n ritje naar het Westland kan mij zomaar 3 kwartier tot 1 uur kosten. Mede omdat ik onlangs begonnen ben aan mijn stage binnen het zorgteam op het ONC Parkdreef en daarnaast nog ongeveer 20 uur in de week teamleider ben bij de online supermarkt Picnic, heb ik er voor gekozen om wat dichter bij huis te gaan voetballen. Tijdens mijn eerste gesprek bij SV Oosterheem merkte ik gelijk dat ik in een warm bad terecht kwam. Een kleine, hechte en echte familieclub. Dit is ook waar ik naar opzoek was, omdat juist dit mij zo beviel bij VV Verburch. Bij SV Oosterheem ga ik ook alle jeugdkeepers keeperstraining geven. Dit is voor mij opnieuw een geweldige uitdaging, waar ik erg naar uit kijk. Tijdens mijn trainingen probeer ik altijd de juiste combinatie te vinden tussen plezier en presteren. Ik probeer het uiterste uit mijn keepers te halen, waardoor zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Uiteraard hoort voetbalplezier hier ook bij. Zonder plezier, zal je je ook niet ontwikkelen, naar mijn mening. Ik hoop dat we volgend jaar met SV Oosterheem Zaterdag 1 ook stappen omhoog kunnen gaan maken. Ook hier met de perfecte combinatie tussen plezier, gezelligheid en prestatie. Ik merk dat de club ambitieus is en graag stapjes omhoog wil maken. Met een paar versterkingen en een stabiele spelersgroep, ook op trainingen, hoop ik dat wij volgend jaar voor een verassing kunnen gaan zorgen en wellicht een gooi kunnen doen naar een periodetitel’, aldus de bijzonder gemotiveerde Zoetermeerse sluitpost. 

  Fred van Dokkum, trainer van SV Oosterheem is bijzonder tevreden met de komst van een nieuwe doelman: ‘Zowel voor mijn selectie, Dennis gaat mijn nieuwe 1e keeper worden, als voor de jeugd is Dennis een fantastische aanwinst. Voor de selectie voor komend seizoen zijn we gericht op zoek naar een aantal directe versterkingen. Hierbij willen we een elftal creëren dat betrokken is bij de vereniging, wat past binnen de cultuur van de vereniging en zich gaat inzetten voor de jeugd. Prestaties bij SV Oosterheem worden belangrijk, de ambitie is om meer wedstrijden te gaan winnen dan dat we verliezen, maar dit kan alleen samen gaan met een goede sfeer.  Zowel voor, tijdens, met respect voor scheidsrechter en tegenstander, als na de wedstrijd. Het is belangrijk dat na de wedstrijd er een band opgebouwd wordt met supporters. Dennis past perfect in dit plaatje’. 

  De nieuwe plannen voor de selectie van SV Oosterheem voor volgend seizoen en het verder professionaliseren van de jeugdafdeling sluiten perfect aan bij de onlangs gepresenteerde ‘voetbalpiramide’ bij SV Oosterheem. Vanaf de smurfen tot aan Walking Football. Jongens, meisjes, mannen en vrouwen, De Buurtvoetbalschool. In alle opzichten toont de Zoetermeerse familieclub ambitie en wil het zich verder verbeteren en zaken professioneler gaan inrichten. Voorzitter Jules Lieveld sluit af: ‘In het verleden waren we ook heel succesvol met dames/vrouwenvoetbal bij SV Oosterheem. Ook hier willen we aankomend seizoen weer mee beginnen. Stap voor stap gaat het bij SV Oosterheem steeds beter en wordt het hierdoor ook steeds gezelliger’, aldus de preses.