• Dennis Harteveld nieuwe hoofd jeugdopleiding SV Oosterheem
    1 sep 2020 Beheerder
  • Dennis Harteveld wordt per direct de nieuwe hoofd jeugdopleiding van SV Oosterheem. De 23-jarige Harteveld volgt hiermee Jasper van Viegen op die vanwege zijn drukke werkzaamheden en het feit dat hij weer selectie is gaan voetballen eigenlijk geen tijd meer had voor deze rol binnen de Zoetermeerse vereniging.

Technisch coördinator van SV Oosterheem Fred van Dokkum is enthousiast een goede vervanger voor Jasper van Viegen te kunnen presenteren. ,,Dennis is energiek, leergierig en zeer bedreven. Ook heeft hij in het verleden de nodige ervaring opgedaan binnen de jeugdopleidingen van DSO en Verburch. Kortom een hele goede vervanger voor Jasper”, aldus de reactie van de ‘TC’.

Ook jeugdvoorzitter Jorg van Capelleveen is zeer tevreden en spreekt zich uit: ,,Dennis traint bij ons al de keepers en is tevens de keeper van het 1e elftal. Binnen de jeugdcommissie werken wij bovendien al heel goed samen en vullen elkaar aan waar nodig. Uiteindelijk voor mij de logische en meest geschikte opvolger van Jasper.”

Harteveld zelf heeft ook een duidelijke visie over zijn rol en de invulling hiervan: ,,De afgelopen jaren heeft de club in de jeugdopleiding mooie stappen gezet. Binnen mijn nieuwe rol als hoofd jeugdopleiding wil ik mijn steentje gaan bijdragen binnen het verder ontwikkelen van de jeugdopleiding van SV Oosterheem. Spelplezier en het uitdagen van spelers passend bij de leeftijd en hun niveau, zijn essentiële aspecten om de jeugdopleiding van SV Oosterheem verder te  ontwikkelen. Hierbij zal ik ook de trainers gaan ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling als trainer. Dit hoort ook bij de volgende stap die SV Oosterheem graag wil gaan zetten binnen haar jeugdopleiding. Ik kijk uit naar deze uitdaging en wil samen met de jeugdcommissie mijn steentje bij gaan dragen binnen de verdere ontwikkeling van de gezelligste voetbalclub van Zoetermeer.”