• In september stond de bekerwedstrijd tussen SV Oosterheem JO12-2 en DSO JO12-7M op het programma. De wedstrijd werd met 4-2 gewonnen door SVO. Wij plaatsten ons daarmee voor de volgende ronde in de beker.

Direct na deze wedstrijd werd er al afgesproken dat we nog een keer tegen elkaar wilden spelen. DSO wilde revanche. Het wachten was alleen op een geschikte datum.

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Als enige wedstrijd op ons sportpark stond deze oefenwedstrijd op het programma.

Het was bijna een kopie van de eerste wedstrijd. De openingsfase was voor ons en we openden ook de score. Hierna brak een goede periode voor de bezoekers aan die zelfs voor rust op voorsprong kwamen.

Na rust gingen de meiden van DSO verder en wisten nog 2x te scoren, voordat wij in het slot offensief toch nog 1x wist te scoren.

Hiermee werd het 4-6 voor DSO en de stand na 2 wedstrijden 10-10 in doelpunten. Er werd al snel een conclusie getrokken dat er toch een winnaar moest komen. Die komt in de laatste onderlinge wedstrijd die ergens op een woensdag in april wordt gespeeld. Dan echter op een groot veld met 11 tegen 11.