• Een hoop doelpunten, maar net te weinig voor onze JO12-2
    11 feb 2019 Glenn Duijzer
  • We misten helaas wat spelers, maar gelukkig konden we 2 spelers van de JO11-1 lenen voor deze wedstrijd.

Het was een leuke wedstrijd voor het publiek met veel doelpunten. Alleen jammer van de wind die schuin over het veld stond. De thuisploeg maakte daar goed gebruik van in de tweede helft.

Het scoreverloop was golvend via de 0-1 gingen we met 1-1 rusten. Na rust direct de 2-1. Onze JO12-2 stond op en bracht de score naar 2-3. Toch wist de thuisploeg weer op 3-3 te komen. Hierna waren het 2 eigen doelpunten die de stand op 5-3 bracht. Tijdens het Zoetermeerse alles-of-niets spel werd het toch nog 5-4. Helaas ontbrak daarna de tijd om er alsnog een gelijkspel uit te slepen.

Volgende week revanche als we opnieuw naar Rotterdam moeten voor de wedstrijd tegen VOC.