• Emil NVM Makelaars en SV Oosterheem slaan de handen ineen met unieke actie
  18 apr 2019 Beheerder
 • Emil NVM Makelaars en SV Oosterheem zijn deze week de samenwerking aangegaan.  Beide partijen slaan de handen ineen met een wel hele mooie actie. Wil jij als lid van SV Oosterheem namelijk je huis verkopen? Schakel hierbij Emil NVM Makelaars in en laat SV Oosterheem hiervan mee profiteren.  Emil NVM Makelaars doneert na een daadwerkelijk tot stand gekomen transactie €125,- aan SV Oosterheem.

   

  Emil NVM Makelaars: ‘goed wonen, lekker leven’

  Over Emil NVM Makelaars

  Emil NVM Makelaars is een middelgroot makelaarskantoor gevestigd in Voorburg en opgericht door Emil du Croix. Naast Emil zijn ook Fred, Mieke en Cindy werkzaam op het kantoor. Emil NVM Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en (NWWI) taxaties van woningen en appartementen en is actief in de regio Haaglanden, Zoetermeer en Leiden. Zoals Emil altijd zegt: "we zijn actief van Scheveningen tot Zoetermeer en van Leiden tot Kijkduin!" 

  De kracht van Emil NVM Makelaars

  Wat Emil NVM Makelaars onderscheidt van de rest van de makelaars in de regio? Emil NVM Makelaars is trendsettend, betrokken en net even anders!

  Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  Wil je meer weten over bijvoorbeeld de werkwijze, de woningmarkt bij jou in de buurt of wat Emil NVM Makelaars specifiek voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet en neem direct contact op. Emil NVM Makelaars staat je graag te woord! Ook komt er graag iemand bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een goede match en fijne klik is namelijk ontzettend belangrijk!

  https://www.emilmakelaars.nl