• Erkan Sensoy maakt met ingang van het nieuwe seizoen de overstap van SVH naar SV Oosterheem. Sensoy, inmiddels 37 jaar speelde in het verleden voor onder meer Westlandia, Haaglandia, Quick Boys, SVV Scheveningen, ADO, FC Kranenburg en RVC.

Een opvallende aanwinst voor SV Oosterheem, zo kan de komst van Erkan Sensoy (37) wel het beste worden omschreven. De behendige flankspeler was enkele jaren geleden namens Haaglandia topscorer van de topklasse.

Minder opvallend is de toekomstige samenwerking met de huidige hoofdtrainer van SV Oosterheem Ger Fens. Beide hebben reeds een 15 jarige samenwerking achter zich liggen waarvan het merendeel op het hoogste amateurniveau is geweest.

Met de komst van Erkan Sensoy onderstreept SV Oosterheem haar sportieve ambities voor het nieuwe seizoen. Naast de eerdere aanwinsten is ook Erkan Sensoy een absolute aanwinst voor het nieuwe seizoen. Ook het bestuur van SV Oosterheem is uiterst content met de komst van Erkan.