• Evenementen commissie

De Evenementen Commissie zorgt ervoor dat regelmatig evenementen worden georganiseerd die de sfeer en saamhorigheid in de vereniging bevordert.

Taken:

• Opstellen (en goedkeuring krijgen) van een evenementenkalender

• Daarnaast openstaan voor “Ad-hoc” evenementen die georganiseerd worden door andere leden dan de leden van de evenementencommissie. Vanzelfsprekend neemt de evenementencommissie actief deel aan de organisatie van deze evenementen, indien dit gewenst is en stelt zich hierbij pro-actief op. Denk hierbij aan 7x7 toernooien, verjaardagen van leden, “Wim Keereweer toernooi”, etc. etc.

• De Evenementen Commissie werkt nauw samen met de Kantine Commissie, PR-commissie en sponsorcommissie. Gezamenlijk streven zij dat er in een goede sfeer evenementen georganiseerd worden waardoor de saamhorigheid in de vereniging vergroot wordt.

• Commissie leden

LidRolFoto