• Gelukkig overwinning op DSO, JO12-2
    10 sep 2018
  • De tweede bekerwedstrijd was gelijk de topper in onze poule met een thuiswedstrijd tegen DSO JO12-7M.
    De M zegt het al, het was een team bestaande uit alleen maar meiden. Gelukkig werden deze meiden wel serieus genomen, want voetballen konden ze wel degelijk.

De eerste helft gaf een eentonige beeld. Het was SVO wat de wedstrijd totaal domineerde en via o.a. een eigen doelpunt bij rust terecht op een 2-0 voorsprong stond.
    Die 2-0 had gezien de kansen wel meer moeten zijn. Na rust leek het er wel op dat er bij DSO een heel ander team binnen de lijnen kwam.
    De meiden wist ons team volledig onder druk te zetten en kwam terecht op een 2-2 stand. Net zoals voor rust, die score had hoger uit kunnen vallen.

Op het moment dat iedereen zich berustte in een gelijkspel wist onze spits toch die 3-2 binnen te tikken. In de laatste minuut, terwijl DSO vol op jacht ging naar een gelijkmaker, werd in een messcherpe counter de 4-2 gescoord waarmee de punten op Sportpark Buytenhage bleven.

Volgende week de laatste poulewedstrijd en dan gaan we op bezoek bij FC Zoetermeer.