• ⚽️⚽️ Wedstrijdverslag SV Gouda JO11-4 vs JO11-1: 4-12 gewonnen🥳! Onze SVO voorzitter zegt altijd 'SVO is Energie, Passie, Eenheid, Gezelligheid en Sportiviteit'. Vandaag liet JO11-1 zien dat dit helemaal klopt. We stonden van de eerste tot laatste minuut met volle energie te spelen, gepassioneerd en als 1 team. Langs de lijn werd door wisselspelers en ouders sportief aangemoedigd. Leuk om te horen dat ze liever een goede tegenstander hebben dan te winnen met 20-0.

Voetbaltechnisch klopte er veel vandaag: leuke en verrassende combinaties, veel balbezit, anticiperen op de bal, kansen creëren en benutten! Natuurlijk konden er zaken beter, maar vandaag hebben ze top gespeeld! 💪

Onze nieuwe speler Luciano speelde vandaag zijn eerste wedstrijd ooit, maar speelde of hij al maanden bij ons team zit. Top! Luciano, welkom bij JO11-1 👍

Weer 2,50 in de pot.

Een goed weekend allemaal!!
    ⚽️⚽️