• Met een klinkende 8-1 overwinning op Berkel is de JO12-2 aan de nieuwe competitie begonnen.

In een gelijkopgaande eerste helft waren het de bezoekers die als eerste het net wisten te vinden. Of het een bekeken schuiver of een gelukstreffer was, is niet helemaal duidelijk. Het was in ieder geval wel de gelijkmaker. Met goed voetbal werd de rust met een 3-1 voorsprong bereikt.

De genadeklap viel direct na rust met de 4-1 die na een geweldige rush vanuit het middenveld werd opgezet.

Wat onze JO12-2 daarna liet zien, grensde bijna aan perfectie. De ene geweldige combinatie na de andere. De vrije man werd steeds beter gevonden. Dit resulteerde in een 8-1 eindstand. Hier kunnen de spelers lekker van genieten. Op maandag gaan we weer trainen op weg naar de volgende wedstrijd.