• Jeugdvoorzitter rondt opleiding bestuurder succesvol af.
    7 jun 2019 Beheerder
  •

Jörg van de Capelleveen, onze jeugdvoorzitter, is geslaagd voor de KNVB bestuurdersopleiding ‘Besturen met impact’ . Hij is daarmee in 2018 gestart op de sportcampus in het Zuiderpark. Jörg zat daar met bestuursleden van diverse andere verenigingen. Van jeugdvoorzitter tot secretaris en voorzitter. Er werd interactief geleerd om in deze veranderende tijd een vereniging te besturen. Waar moet je nou op letten en waar loop je tegenaan.

De KNVB wil met de bestuurdersopleidingen ‘Besturen met impact’ bestuurders de mogelijkheid geven zich te ontwikkelen en hen met de juiste gereedschap de club nóg beter te organiseren. Enerzijds door je kennis en vaardigheden te vergroten en anderzijds door handreikingen te krijgen in de uitdaging waar jij voor staat. Je volgt het programma met mede-bestuurders van andere verenigingen uit de omgeving, zodat je elkaar verrijkt en tegelijkertijd een netwerk opbouwt van bestuurders met passie. Hiermee ben je in staat om je ook na deze opleiding te blijven ontwikkelen op de manier waar jij behoefte aan hebt.

Voor het seizoen 2019/’20 staan er vijftien opleidingen gepland die eind oktober 2019 beginnen door heel Nederland. In het najaar 2019 zullen daarnaast nieuwe opleidingen gepland worden voor het voorjaar van 2020.