• Vandaag de wedstrijd tegen Den hoorn jo 15-2. Een ploeg die voor de winterstop 2e klasse speelde en waarbij de jo15-1 in de hoofdklasse speelt. Je ziet het al aan de warming up en alles erom heen, het niveau ligt hoger en ook kunnen ze kiezen. Wij speelde met 12 vandaag na het uitvallen van bram met een klap long. De 1e helft was echt super goed en beide teams gingen vol in de aanval. Wij kregen de beste kansen maar mo 2x, sylvano 2x en dawid wisten het doel net niet te vinden, je zag het niveau verschil vooral in het door bewegen, 3e man en het opbouwen, hier werken wij veel aan maar deze jongens doen het al vanaf pupil tot nu. Chris redde 2x prachtig voordat de tegenstander door een flut goal op 1-0 kwam, de bal werd op de hak van onze verdediger geschoten en plofte zo de andere hoek in. Hierna schoten ze nog 1x op de paal. De 2e helft gingen de boys merken dat er maar 1 wissel was en Den hoorn begon te tikken maar de verdediging gaf geen krimp. Opeens was mo door maar hij en in de rebound sylvano lukte het niet om te scoren. 1 counter bam 2-0 een prachtige goal van hun sterke spits. Hierna 1-1 gaan spelen en helaas weer een afgeweken schot 3-0. Chris maakte nog 2 wereld reddingen en we gingen nog meer pressen 4 man voorin en zowaar kans 1 van Edgar te zachte lob, kans 2 sylvano schot op lat. Gelukkig kregen onze boys toch de beloning. Penalty mo 3-1. Het was een mooie wedstrijd op een prachtig hoofdveld met een top scheidsrechter. Den hoorn is echt een club met een zeer goede jeugd opleiding. Woensdag delft uit.