• Op zaterdag 1 september werd de eerste bekerwedstrijd gespeeld door SV Oosterheem JO12-2, op bezoek bij buurman DWO.

SVO JO12-2 is een nieuw team wat bestaat uit spelers van JO11-1 (3 stuks), JO11-3 (3x), JO11-4 (1x), DWO (2x) en een nieuw lid. Vanwege de vakantie slechts 2x getraind voor de eerste wedstrijd.

Het was zoals gebruikelijk weer een leuke wedstrijd tegen onze buren. Iedereen moest zich nog wel helemaal aanpassen aan de nieuwe regels maar na een 0-1 voorsprong gingen we toch de rust in met een 2-1 achterstand.

Was SVO voor rust veel meer in balbezit, dan ging dat de tweede helft gelijkwaardiger op. Toch wist SVO nog 3x te scoren na de rust. Hiermee werd de eerste wedstrijd winnend afgesloten. Het was een hele goede prestatie van het gehele team, iedereen gaf de volle 100%.