• 3 dagen na de overwinning op Sparta stond de thuiswedstrijd tegen de virtuele koploper op het programma.
    Hoewel Soccer Boys op een 2e plaats staat, hebben ze minder verliespunten dan de nummer 1.

Voor rust speelde de JO12-2 niet het spelletje wat er normaal gespeeld wordt: 0-2.
    Na rust vielen alweer snel 2 tegentreffers waardoor er een hopeloze 0-4 op het scorebord stond.

Maar toen gebeurde er iets binnen het team. Er werd weer gevochten en gestreden voor iedere bal.
    Dat resulteerde dan ook in een verdiende treffer.

Binnen 7 minuten werden er nog 2 treffers gescoord, waardoor de wedstrijd ineens weer een wedstrijd werd.
    Dat de bezoekers niet helemaal gerust waren op een goed resultaat, bleek wel langs de lijn.

De begeleiding wisten niet waar ze het moest zoeken en voerde direct enkele aanpassingen door.
    Met een sterke defensie wisten ze 10 minuten voor tijd de 3-5 te scoren.

Tot grote opluchting van de meegereisde supporters werd het nog 3-7.
    De JO12-2 mag tevreden terug kijken naar de 2e helft waarin het alles heeft gegeven.
    Komende zaterdag op bezoek bij BVCB. De ploeg die nu op de 1e plaats staat.