• Het bekeravontuur voor SV Oosterheem JO12-2 heeft na de poulefase slechts 1 wedstrijd geduurd, DWO JO12-3 was met 2-9 te sterk.

In een gelijk opgaande eerste helft waren beide partijen aan elkaar gewaagd. Na een zeer sterk begin van de bezoekers waarin de er niet gescoord werd, was het daarna de beurt aan SVO om de bovenliggende ploeg te worden.

Net in de periode dat SVO sterker is, weten de bezoekers te scoren. Niet geheel uit het veld geslagen wist de thuisploeg de gelijkmaker te forceren. Via een tweetal gelukkig goals werd er een geflatteerde ruststand van 1-3 bereikt.

Met vol goede moed werd er aan de tweede helft begonnen en wederom waren het de bezoekers die sterker waren in de eerste 5 minuten. Ditmaal wist DWO wel te scoren en daarmee was het verzet van de JO12-2 gebroken. Via een penalty werd er tussendoor nog wel gescoord, maar de bezoekers liepen rustig uit naar een 2-9 overwinning.

Komende zaterdag staat er geen wedstrijd voor de JO12-2 op het programma.