• Voor de 2e keer dit seizoen ging SV Oosterheem JO12-2 op bezoek bij DSVP JO12-2. In januari bleken de gastheren met 5-1 te sterk te zijn.
    Ditmaal zou het een hele andere wedstrijd worden.

Voor rust was het een gelijkwaardige wedstrijd waarbij onze JO12-2 het meeste balbezit had.
    Na rust werd de druk meer opgevoerd en het duurde niet lang of de 0-1 lag al in het netje.
    Een mooie aanval over de rechterkant die in de verdediging werd opgezet.

Er werden genoeg kansen gecreƫerd voor meer treffers. Maar de doelman van DSVP wist alle ballen wel met een voet of hand achter te krijgen.

De thuisploeg kwam er nog sporadisch uit met een counter.
    Enkele minuten voor tijd wisten ze zowaar uit een counter de gelijkmaker te scoren.
    Waar onze spelers op jacht gingen naar de winnende treffer, viel die na wederom een counter aan de andere kant.

Een hele goede wedstrijd van onze JO12-2 die helaas niet werd beloond met punten.