• Voor de 2e week op rij stond er een uitwedstrijd in Rotterdam op het programma. Ditmaal was VOC de tegenstander.
    Beide teams waren niet compleet en werden met 3 spelers van een ander team aangevuld. Onze JO12-2 begon met 7 spelers aan de wedstrijd.
    Na bijna 10 minuten kwam de versterking aan. Onze 8e man stond net in het veld en VOC opende de score.
    Beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar het was de thuisploeg die met 3-0 voorsprong ging rusten.
    Uiterst gemotiveerd kwam SV Oosterheem weer uit de kleedkamers. Het duurde echter bijna een kwartier voordat we op 3-1 kwamen.
    Een snelle uitbal leverde direct de 4-1 op. Nog 1x ging de JO12-2 vol ten aanval om er toch nog een gelijkspel uit te halen en al snel viel de 4-2.
    Er waren nog veel meer mogelijkheden voor de JO12-2, maar het lukte niet om de bal achter de VOC-doelman te krijgen.
    Er is een ongeschreven wet in het voetbal en die luidt: 'Als je zelf niet scoort, doet de tegenstander dat wel.' Dat gebeurde dan ook, waardoor de eindstand 5-2 werd in het voordeel van VOC.