• Laatste competitie wedstrijd JO9-1 voor de winterstop
    8 dec 2018
  • Vandaag speelde de jo9-1 hun laatste competitiewedstrijd voor de winterstop.
    Om 8 uur verzamelden de jongens zich bij sv oosterheem om om 8.30 af te trappen tegen DSVP jo9-2
    Het weer was omstuinig, harde wind, nog hardere windvlagen en veel regen.
    Na de warming-up waren de kids allemaal al zeiknat. Maar gelukkig werd het al snel na 8.30 droog.
    Voor de tegen partij was onze jo9-1 te sterk, waardoor we wisten te winnen met 9-2.
    Jonathan wist het doel weer goed te vinden, en scoorde maar liefst 6 keer! Milano scoorde er nog 2 en ook Jayden wist te scoren.

Het was een rommelige wedstrijd, mede door de weersomstandigheden. Maar er werden door beide partijen erg mooie acties gemaakt.
    Volgende week nog een beker wedstrijd en daarna mogen de kanjers genieten van hun wel verdiende winterstop/kerstvakantie!!