• De Mijn Club is een manier om jouw gegevens en zaken zoals privacy te beheren. Je moet hier inloggen met jouw Relatienummer.

Privacy kun je regelen door  jouw gegevens af te schermen. Wanneer je dit doet worden jouw gegevens niet op de Website en niet op de ClubTV getoond.
    Al jouw gegevens die bij de KNVB zijn geregistreerd kun je aanpassen.

Dit kun je ook via de Voetbal.nl app regelen. Je logt dan in met joiuw E-mailadres dat bekend is bij de KNVB.

Via de app is informatie over o.a. Wedstrijden, Uitslagen en Afgelastingen te zien. Verder kun je ook veel informatie over de vereniging terugvinden en binnen jouw team afspraken maken over de aankomende wedstrijd en training.

Download dan ook deze app.

Persoonlijke instellingen wijzigen van kinderen onder 16 jaar

Ben jij jonger dan 16 jaar en wil je graag je persoonlijke instellingen in de Voetbal.nl app wijzigen? Op deze pagina leggen we uit hoe persoonlijke gegevens van kinderen van onder 16 jaar in de Voetbal.nl app gewijzigd kunnen worden.

• download de App