• NOTITIE CORONA MAATREGELEN N.A.V. PERSCONFERENTIE 28/9; AANPASSING 09 OKTOBER 2020
    9 okt 2020 Beheerder
  • Beste leden (en bezoekers) van SV Oosterheem,

N.a.v. de persconferentie van 28 september heeft het bestuur van SV Oosterheem besloten om de maatregelen strak op te volgen.
    Dit komt op het volgende neer:
    - De kantine blijft gesloten zolang de maatregelen van kracht zijn;
    - Hierop aansluitend zullen ook de kleedkamers gesloten blijven;
    - De velden zijn uitsluitend toegankelijk voor spelers, scheidsrechters en begeleiding!

Kom dus omgekleed naar de vereniging en kleed je na de wedstrijd thuis weer om. Ook de scheids- en grensrechters dienen zich vooraf om te kleden. Blijf na de wedstrijd niet hangen, maar ga gelijk naar huis. Dit geldt voor alle leden en alle elftallen behalve de elftallen die uitkomen in de zogenaamde A-categorie (bij SV Oosterheem alleen SVO zat 1).

Bij thuiswedstrijden van SV Oosterheem zaterdag 1 zullen zowel voor de spelers/begeleiding van SVO als voor de bezoekers én de scheidsrechter kleedruimte beschikbaar gesteld worden waarbij de richtlijnen van de KNVB gevolgd worden (maximaal aantal mensen per kleedkamer).

De wedstrijden mogen niet door toeschouwers bijgewoond worden. Het bestuur wil iedereen met klem verzoeken om de maatregelen op te volgen. De verwachting is dat er vanuit de (lokale) overheid verscherpt toegezien zal worden op handhaving van de regels. Voorkom boetes! Zodra er aanleiding is (bijvoorbeeld door aanpassing van de maatregelen of instructies vanuit de KNVB) zal het bestuur van SV Oosterheem met een nieuwe reactie komen! Tot die tijd blijft deze notitie dus van kracht.

Alleen met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat Corona de kop wordt ingedrukt en we weer optimaal kunnen genieten van onze favoriete sport….