• Afgelopen zaterdag speelde een combinatieteam van onze beide JO12-teams een oefenwedstrijd tegen een JO12-combinatieteam van Wippolder.
    De wedstrijd werd gespeeld volgens de JO13-regels. Dat betekent dus op een groot veld met inworpen, corners, achterballen en buitenspel.

Het was voor beide partijen de eerste wedstrijd op een groot veld en dat was duidelijk te merken. Er waren zeker ook veel goede dingen te zien.
    Het samenspel tussen de spelers van beide JO12-teams was alsof ze al jaren bij elkaar voetballen. Ook het positiespel was voor de meeste spelers geen probleem.

Omdat het combinatieteam van Wippolder ook bestond uit spelers van hun JO12-selectie bleek dat uiteindelijk ook de doorslag te geven.

Na een 1-0 voorsprong gingen we met 1-1 rusten. Na rust wist SV Oosterheem nog wel op 2-2 te komen, maar in de laatste 10 minuten liepen de bezoekers uit naar een 2-6 overwinning.
    Het was een leuke, sportieve en leerzame wedstrijd die zeker nog een vervolg gaat krijgen in aanloop naar volgend seizoen.