• Nog voordat de nieuwe competitie begint moet de JO12-2 nog een tweetal inhaalwedstrijden spelen met als inzet de 3e (promotie) plaats.
    Dan moesten we wel 4 punten pakken en dus de wedstrijd in Pijnacker moeten winnen.

JO12-2 begon flitsend en kwam in de eerste 10 minuten op een verdiende voorsprong.
    Gaandeweg de eerste helft kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. Dit resulteerde in de gelijkmaker.
    Nog voor rust kwam DSVP op een 2-1 voorsprong via een treffer die via enkele benen in het doel verdween.
    Na rust ging de wedstrijd gelijk op. De gastheren waren iets gelukkiger bij de afronding.
    Bij alle 3 de treffers na rust had de thuisclub het nodige geluk.

Was DSVP wel de terechte winnaar, en was de uitslag terecht?
    Dat weten we op 9 maart. Dan staat de wedstrijd opnieuw op het programma in Pijnacker, maar dan in de 3e klasse.