• Reclamebord Verreijdt Schilderwerken gepresenteerd op hoofdveld SV Oosterheem
    4 nov 2019 Beheerder
  • Afgelopen zaterdag werd het reclamebord van Verreijdt Schilderwerken gepresenteerd op het hoofdveld van S.V. Oosterheem. Dit onder het genot van een gouden rakker.

"Het is geweldig dat er mensen zijn die hart hebben voor S.V. Oosterheem en dit tonen in welke vorm dan ook. De vader van Erik (midden op de foto) is één van de oprichters van S.V. Oosterheem. Op deze manier blijft de naam Verreijdt verbonden aan S.V. Oosterheem en dat is geweldig.

Ik heb van Erik begrepen dat velen Verreijdt familieleden trots zijn op dit reclamebord net zoals S.V. Oosterheem. Wij hopen dan ook van harte dat het een langdurige en vooral gezellige samenwerking gaat worden", aldus Jhonny Fens - voorzitter sponsorcommissie S.V. Oosterheem.