• Het combinatieteam van JO12-1 en JO12-2 van SV Oosterheem heeft een sensationele overwinning behaald op de JO11-1 van Sparta.
    Voor de teams van SVO was dit de 2e wedstrijd op een heel veld als voorbereiding op volgend seizoen.

De eerste wedstrijd op een heel veld ging nog verloren in de laatste 10 minuten tegen Wippolder. Nu werd er in diezelfde laatste minuten met 3-1 gewonnen.
    De wedstrijd werd mede door de tegenstander in een hoog tempo gespeeld.

Hoewel SVO meer balbezit had, wisten ze dit niet in kansen om te zetten.
    Na rust bleek dat de conditie mee ging tellen en die was duidelijk in ons voordeel.

Een mooie openingstreffer werd gevolgd door een goed redding op de lijn van het SVO doel.
    Werd de 2-0 in eerste instantie nog door de scheidsrechter afgekeurd wegens buitenspel, viel deze enkele minuten later alsnog.

Met nog 4 minuten te spelen, scoorde Sparta de aansluitingstreffer.
    Op het moment dat de Spartanen alles op alles gingen zetten, was daar een snelle uitbraak van SVO: 3-1.

Het was een leuke sportieve wedstrijd, waarbij deze keer de winst bij ons bleef.