• SV Oosterheem al volop bezig met nieuwe seizoen; 6 toezeggingen voor aankomend seizoen
    3 feb 2020 Beheerder
  • SV Oosterheem is al volop bezig met het nieuwe seizoen en heeft de eerste aanwinsten hiervoor al binnen. Nadat de voltallige huidige selectie heeft aangegeven ook volgend seizoen SV Oosterheem trouw te blijven hebben zich reeds 6 spelers gemeld om de selectie voor het nieuwe seizoen – 2020/2021 - te komen versterken. Bas Koolmees (31), Shawn Henkes (25), Arthur van Lith (27), Carlo Zuiderwijk (30) en Youness Ktitu (32) komen over van WIK. Arthur Krijgsman (22) sluit ook aan en is momenteel actief bij ZVV Den Haag in de zaal.

Bas Koolmees over de reden van zijn overgang naar SV Oosterheem: ‘Ik ben al een aantal jaren jeugdtrainer bij SV Oosterheem en mijn 2 zoontjes spelen bij SV Oosterheem. SV Oosterheem ken ik als een hele gezellige vereniging. Daarbij wil ik vanwege de kinderen zelf graag op zaterdag voetballen en de andere jongens komen met mij mee. Hierbij wil SV Oosterheem ook met de selectie stappen vooruit maken. Voor het nieuwe seizoen zou het mooi zijn om mee te doen voor de bovenste plekken in de 4e klasse. Wanneer wij hierbij gaan strijden om promotie zou dat heel mooi zijn. Die ambitie spreek ik graag uit. Ik heb namelijk een hekel aan verliezen’, aldus een ambitieuze Bas Koolmees.

Ook SV Oosterheem trainer Ger Fens is zeer tevreden met de toezegging van het 6-tal nieuwe spelers: ‘ja, ik ben zeker tevreden met deze versterkingen en deze jongens zijn dan ook van harte welkom. Hierbij verwacht ik ook wel dat er nog meer versterkingen gaan komen. We zijn bij SV Oosterheem nog niet klaar.’