• SV Oosterheem hervat trainingen senioren
    13 mei 2020 Beheerder
  • Vanaf afgelopen maandag zijn ook voor onze seniorenelftallen (>19 jaar) de Coronamaatregelen weer iets versoepeld, zodat ook deze groep (onder strikte voorwaarden) gelukkig weer kan gaan voetballen.

Het trainingsschema is vanwege deze strenge voorwaarden iets aangepast. Voor het meest actuele trainingsschema verwijzen wij graag naar de trainers-/aanvoerdersapp.

Hierbij de belangrijkste voorwaarden nog even op een rij:

* Blijf thuis bij ziekte, verkoudheid, koorts of benauwdheid of wanneer iemand in jouw huishouden een van deze symptomen heeft.
    * Thuis omkleden. Onze kleedkamers en de kantine zijn gesloten. We volgen de richtlijnen van de gemeente en de KNVB.
    * Neem vanuit huis een bidon of een drankje mee. Er mogen geen alcoholische dranken op de velden en/of het terras genuttigd worden.
    * Voor spelers vanaf 13 jaar is de anderhalve meter afstand van toepassing, dus ook tot trainers en andere spelers. Bij spelers tot en met 12 jaar is deze afstandsbeperking onderling niet aan de orde.
    * Denk aan je persoonlijke hygiƫne. Was je handen met zeep. Onze toiletvoorzieningen zijn geopend. Deze worden regelmatig schoongemaakt. Hierbij wel het advies om zoveel mogelijk thuis naar het toilet te gaan,
    * Kom niet eerder dan tien minuten voor aanvang van de training naar SV Oosterheem en ga na afloop van de training direct naar huis.

Zie bijgevoegde link voor het volledige KNVB Coronaprotocol: