• Welkom bij sv Oosterheem

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  sv Oosterheem:
  Een leven lang voetballen!
 • SVO-jeugd: Ook dag 2 van het 3e SV Oosterheem jeugdtoernooi was geslaagd.
  19 jul 2018 Beheerder
 • Vanwege de toename van jeugdteams moest het 3e SV Oosterheem jeugdtoernooi over 2 dagen gespeeld worden.

  Op zaterdag 2 juni was de jongste jeugd aan de beurt. Op zaterdag 9 juni mochten de JO10 en de JO11-teams aan de slag in de ochtend. De middag was gereserveerd voor de JO13 en JO17. Mede door het mooie weer was het ook een geslaagde dag.

   JO10

  In de poule van onze JO10 werd de opengevallen plek op het laatste moment opgevuld door Jodan Boys JO10. Met een overwinning op De Spartaan’20 wist Jodan Boys de 3e plaats veilig te stellen ten koste van dezelfde Rotterdammers. De Spartaan’20 is een gebruikelijke gast op ons toernooi. 

  Op de 2e plaats eindigde DHL JO11-1 met 1 punt achterstand op onze eigen JO10. Zij wonnen het eigen toernooi wonnen.

  JO11-1

  Onze jongens begonnen voortvarend met een overwinning op GONA/Wateringse Veld. De 2e wedstrijd werd vooral op het fysieke gedeelte verloren van DWO. Na een 1-0 voorsprong in de laatste wedstrijd tegen DHL, ging langzaam het kaarsje uit en werd er met 2-4 verloren. Hoewel er net zoveel punten werden behaald als GONA/Wateringse Veld, eindigden onze jongens op doelsaldo laatste. 

  De 1e plaats ging, eveneens op doelsaldo, naar onze buren van DWO. DHL eindigde op plek 2.

  JO11-2

  Na 3 wedstrijden bleken er 3 ploegen te zijn met 6 punten; SEV, GONA/Wateringse Veld en SV Oosterheem. Onze jongens behaalden de 3e plaats met hadden een doelsaldo van +2. 

  DWO eindigde op de laatste plaats. Zowel SEV als ook GONA/Wateringse Veld hadden hetzelfde doelsaldo van 7-3. Omdat SEV de onderlinge wedstrijd had gewonnen, eindigde de Leidschendammers op de 1e plaats.

  JO11-3 en JO11-4

  Tijdens het seizoen kwam het nieuwe JO11-4 team erbij. Het was daarom helaas niet meer mogelijk om voor dit team een eigen poule te maken. Daarom werden ze bij de JO11-3 ingedeeld. 

  Enkele dagen voor het toernooi viel er helaas een club af.  We bleven daarom met 3 deelnemers over in deze poule. De onderlinge wedstrijd werd met 4-3 gewonnen door de JO11-4. Nadat ook de wedstrijd tegen GONA/Wateringse Veld met 7-0 werd gewonnen, was de 1e plaats een feit. 

  JO11-3 verloor zijn laatste wedstrijd en eindigde op de 3e plaats, achter GONA/Wateringse Veld. 

  JO15

  Na de lunch kwam het kampioensteam, de JO15 in actie. Kampioen van de najaars- en voorjaarscompetitie. Ook het thuistoernooi werd een simpele prooi voor onze jongens. SVH werd met 5-1 verslagen en DWO met 5-0. Ook in deze poule hadden we  helaas een afzegger.

  JO17

  Ook de JO17 speelde het thuistoernooi in de middag. Hierbij alle complimenten voor De Spartaan’20 die de week ervoor op het laatste moment zich als invaller opwierp. 

  En speciale dank naar het Delftse SEP, die ondanks dat er slechts 9 spelers waren, toch kwamen opdagen. Het toernooi werd begonnen met een verdienstelijk gelijkspel tegen SVH (0-0). De 2e wedstrijd ging tegen de uiteindelijke winnaar, De Spartaan, met 1-4 verloren. 

  In de laatste poulewedstrijd liet JO17 weer eens duidelijk zien waarom SV Oosterheem de gezelligste club van Zoetermeer is. Twee wisselspelers vulden de 9 SEP spelers aan om er toch nog een wedstrijd van te maken. Deze spelers zorgden in een combinatie ervoor dat SEP van de hatelijke nul af was. En scoorden tot groot genoegen van vooral zichzelf de 1-5. Hiermee eindigde JO17 op een 3e plaats in poule.

  Spencer Medical /Cura

  SV Oosterheem wil ook de sponsor van deze dag bedanken. Spencer Medical is gespecialiseerd in BHV-artikelen en opleidingen. Spencer Medical is gevestigd in Zoetermeer.

  Hier nog wat leuke foto's van dag 2.