• Na de zware uitwedstrijd tegen Forum Sport was het al duidelijk dat de uitwedstrijd tegen Wippolder van hetzelfde niveau zou zijn.

Dat bleek wel uit het eerste kwartier waarin de thuisploeg een 2-0 nam. Gelukkig werd dat in het tweede kwartier weer rechtgezet waardoor we met 2-2 gingen rusten.

Je verwacht dan een gretig SVO na de rust, maar dat was helaas niet het geval. Integendeel, het was binnen 5 minuten zelfs 4-2. SVO ging een versnelling hoger spelen en scoorde al snel de aansluitingstreffer. Op zoek naar de gelijkmaker was een messcherpe counter die de 5-3 op het scorebord bracht.

SVO moest vol op de aanval gaan spelen om een resultaat te behalen en groot was de blijdschap na de 5-5. Maar beide ploegen namen geen genoegen met een gelijkspel. Ze kozen daar waar mogelijk was de aanval op zoek naar een winnende treffer. Dat lukte voor de thuisploeg nog tweemaal. Voor SVO stond onder andere de lat in de weg voor een beter resultaat.