• De wekelijkse vooruitgang van de JO7 was ook tijdens de uitwedstrijd tegen het Voorburgse Forum Sport ook weer duidelijk te zien.

Omdat de JO7 uit slechts 7 spelers bestond werd er in onderling overleg met de tegenstander besloten om er 1 wedstrijd van 6 tegen 6 van te maken.

Tijdens de sterke openingsfase viel de terechte openingstreffer aan de kant van de thuisclub. Nadat Forum Sport nuttig gebruik maakte van onoplettendheid in de SVO defensie, bleek toch de Zoetermeerse veerkracht genoeg voor de gelijkmaker.

Na deze gelijkmaker sloeg koning winter toe bij vooral de Zoetermeerse voetballers, verkleumde gezichten en ijskoude handen zorgde ervoor dat er na 20 minuten een tussenstand van 2 voor en 11 tegen op het scorebord stond.

Na een heerlijk glaasje ijskoude siroop werd er ondertussen zonder wissel aan de volgende wedstrijd begonnen. Ook hier wisten de spelers van SVO JO7 weer met de nodige inzet en doorzettingsvermogen de stand gelijk te trekken. Dat de thuisploeg alsnog tweemaal wist te scoren was puur voor de statistieken, want een flinke hagelbui zorgde voor een voortijdig einde van de leuke maar vooral koude wedstrijd. Voor de statistieken dan, de stand was toen 3 tegen en 1 voor. Alle spelers kregen van de aanwezige ouders alle lof voor het vertoonde spel en vooral in de strijd tegen het winterse weer.