• Welkom bij sv Oosterheem

  de gezelligste voetbalvereniging
  van Zoetermeer
  sv Oosterheem:
  Een leven lang voetballen!
 • Traditionele nieuwjaarsreceptie SV Oosterheem druk bezocht
  6 jan 2019 Beheerder
 • De traditionele nieuwjaarsreceptie bij SV Oosterheem werd afgelopen zaterdag 5 januari druk bezocht. Het werd een hele bijzondere dag.

  Voetballen

  De dag werd volgens traditie afgetrapt met het voetballende gedeelte. Op het hoofdveld werd om 13.00uur de wedstrijd gespeeld tussen de zaterdag 1 en een combinatie van oud 1e elftal spelers. Op het kunstgras speelden de Masters en de veteranen van SV Oosterheem gelijktijdig een heerlijke oefenpot. Uitslagen bij beide wedstrijden waren totaal niet belangrijk. Het plezier en de onderlinge saamhorigheid vormden de boventoon bij beide wedstrijden.

  Na afloop van beide wedstrijden zochten spelers en publiek massaal de kantine op voor enerzijds het formele gedeelte en anderzijds het feestelijke gedeelte met heerlijke hapjes, drankjes, muziek en gezelligheid.

  Foto: combinatie Zaterdag 1 en Oud Zaterdag 1

  Foto: combinatie de Masters en de Veteranen

  Speech en nieuwe kantine

  Tijdens het formele gedeelte benoemde voorzitter Jules Lieveld tijdens zijn speech nogmaals de 5 kernwaarden waar SV Oosterheem voor staat: Energie, Passie, Eenheid, Gezelligheid en Sportiviteit. Ook gaf de preses aan dat de nieuwe kantine er nu toch echt aan zit te komen. "We zijn nog nooit zo dichtbij geweest", aldus Jules Lieveld.

  Foto: speech van voorzitter Jules Lieveld

  De Buurtvoetbalschool

  Het 2e punt wat Jules Lieveld tijdens zijn speech benoemde is het feit dat SV Oosterheem een samenwerking aangaat met De Buurtvoetbalschool.

  De Buurtvoetbalschool opgezet door Remo Oudshoorn en Ger Fens. Beide iconen uit de voetballerij zijn gediplomeerd voetbaltrainer en hebben ruime ervaring op dit vakgebied. De Buurtvoetbalschool is voor alle jongens en meisjes, spelers én keepers, in de leeftijd van 5 tot en met 14 jaar, die de ambitie en de wil hebben om onder leiding van gediplomeerde trainers te willen leren voetballen of keepen om hun kwaliteiten te verbeteren. Ook als je nog  niet in verenigingsverband voetbalt of keept dan leren de trainers van De Buurtvoetbalschool je het graag en ben je van harte welkom.

  Meer informatie over De Buurtvoetbalschool is te vinden op www.buurtvoetbalschool.nl. Ook zullen wij later deze week nog een speciaal nieuwsitem plaatsen over De Buurtvoetbalschool met hierbij meer informatie en over hoe jij jouw kind hiervoor kunt opgeven.

  Foto: samenwerking SV Oosterheem met De Buurtvoetbalschool. Op de foto v.l.n.r. Jasper van Viegen (Hoofd Jeugdopleiding SV Oosterheem), Remo Oudshoorn (o.a. eigenaar, jeugdtrainer en KNVB/UEFA B), Jules Lieveld (voorzitter SV Oosterheem), Jhonny Fens (sport en bewegencoordinator en fysiotherapeut), Ger Fens (o.a. eigenaar, jeugdtrainer en KNVB Uefa B).

  Benoeming Ereleden

  Tijdens de nieuwjaarsspeech werden Jacques Verreijdt en Dick van Asperen benoemd tot Erelid van SV Oosterheem. Erik Verreijdt, de zoon van Jacques, nam het bijbehorende speltje en de mooie, bijzondere woorden van Jules Lieveld in ontvangt. Vanwege gezondheidsredenen lukte het Jacques Verreijdt zelf niet fysiek bij de uitreiking aanwezig te zijn. Dick van Asperen werd postuum benoemd als erelid. 

  Foto: Erik Verreijdt en Jules Lieveld.

  Feest

  Na afloop van het formele gedeelte kon het feest beginnen en bleef het nog lang gezellig bij SV Oosterheem.